APTnews
 
 
     
PROGRAMET KRYESORE NE APTNEWS  
PROGRAMI NE APTNEWS
     
  06:00
  E HENE - E DIELE
 
  09:00
  E HENE - E DIELE
 
  11:00
  E HENE - E DIELE
 
  13:00
  E HENE - E DIELE
   
  FILMA PER FEMIJE
   
  Filmat me te mire per femije vetem ne APTnews. Shume filma edukativ per femije.
 
   
  MUZIKE SHQIPTARE DHE E HUAJ
   
  Muzike e perzgjedhur shqiptare dhe e huaj. Muzike me zhanera te ndryshem.
 
   
  DOKUMENTAR SHQIPTAR
   
  Dukumentaret shqiptare nuk mungojne e ekranin e APTnews. Nga koha e diktatures, gjithcka per Shqiperine.
 
   
  DOKUMENTAR I HUAJ
   
  Dokumentaret e huaj kulturore, historike dhe shkencore
             
  14:30
  E HENE - E DIELE
 
  16:30
  E HENE - E DIELE
 
  19:00
  E HENE - E DIELE
 
  20:30
  E HENE - E DIELE
   
  FILM SHQIPTAR
   
   
 
   
  TELENOVELA DHE SERIALE
   
   
 
   
  VIDEO PER TE QESHUR
   
  Videot gazmore jane pjese e ekranit tone ne menyre qe te sjellim sa me shume te qeshura.
 
   
  FILM PREMIER
   
   
             
PROGRAMET PLOTESUESE NE APTNEWS
             
   
HOROSKOPI
 
 
     
KALENDARI
DITOR
 
             
   
KEMBIMI
VALUTOR
 
     
SHOW BIZ
 
 
             
   
PARASHIKIMI
I MOTIT
 

 

   
VOX - POP
 
 
 
 06:00 FILM VIZATIMOR
 08:00 KRONIKAT E DITES
Kronika e dites, Vox-Pop, Moti, Valuta, Horoskopi, Kalendari i Dites.
 08:30 FILM VIZATIMOR
 09:00 MUZIKE
 10:00 KRONIKAT E DITES
Kronika e dites, Vox-Pop, Moti, Valuta, Horoskopi, ShowBiz, Kalendari i Dites.
 10:30 MUZIKE
 11:00 DOKUMENTAR SHQIPTAR
 12:00 KRONIKAT E DITES
Kronika e dites, Vox-Pop, Moti, Valuta, Horoskopi, Kalendari i Dites.
 12:30 30 MINUTA FOKUS
 13:00 DOKUMENTAR I HUAJ
 14:00 KRONIKAT E DITES
Kronika e dites, Vox-Pop, Moti, Valuta, Horoskopi, ShowBiz, Kalendari i Dites.
 14:30 FILM SHQIPTAR
 16:00 KRONIKAT E DITES
Kronika e dites, Vox-Pop, Moti, Valuta.
 16:30 FILM I HUAJ (SERIAL)
 18:00 KRONIKAT E DITES
Kronika e dites, Vox-Pop, Moti, Valuta.
 18:30 30 MINUTA FOKUS
 19:00 FUNNY VIDEOS
 20:00 KRONIKAT E DITES
Kronika e dites, Vox-Pop, Moti, Valuta.
 20:30 FILM PREMIER
 22:00 KRONIKAT E DITES
Kronika e dites, Vox-Pop, Moti, Valuta.
 22:30 FILM I HUAJ
   
  10:30
  E HENE - E DIELE
 
1 1 1 1
Copyright © 2014 APT 24 news | Design - KEBI group